Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 
Ajándékkártya 10.000 Ft
10.000 Ft (10.000 Ft + ÁFA)

Ajándékkártya 10.000 Ft

10.000 Ft (10.000 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Boríték:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktárkészlet 1: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 100

InformációkSzállítási információk

Leírás és Paraméterek

Ha nem tudod eldönteni, hogy a megajándékozni vágyott vajon mit szeretne, akkor bízd rá a választást! Ajándékkártyánk bármelyik termékünkre beváltható, így biztosan mindenki azt kaphatja, amit igazán szeret!

Az ajándékkártyát az általad választott színű borítékba helyezve futárszolgálattal juttatjuk el hozzád vagy ha kéred, akkor egyenesen a megajándékozottnak (ebben az esetben a szállítási címhez írd a megajándékozott címét). 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Használata

Az ajándékkártya a kártya hátoldalán feltüntetett dátumig használható fel (kiállítástól számított 1 év). Beváltható a https://edessegek.hu oldalon, ahol a „Pénztár” oldalon található „Kuponkód megadása” mezőbe kell beírni a rendelés leadása előtt a kuponkódot, ami az ajándékkártya előlapján található. Az érvényesség lejártát követően az ajándékkártya nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs lehetőség.

Az ajándékkártya csak egyszer használható fel! A kosárértéknek el kell érnie a kártyán feltüntetett összeget. Szállítási és utánvételi díj kifizetésére nem használható fel.

Az ajándékkártyán feltüntetett összeget az ajándékkártya birtokosa bármely termékre beválthatja a https://edessegek.hu/ webshopjában. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a rajta feltüntetett összeg erejéig használhatja fizetőeszközként. Amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán feltüntetett összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (utánvét, átutalás vagy bankkártyás fizetés) segítségével kell megfizetni.

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya a kiállítástól számított 12 hónapig érvényes, a rajta feltüntetett összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően az ajándékkártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Nem vállalunk felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható.