Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Akciós termékek

Rendezés:

Akciós édesség varázsos ízekkel!

Akciós édességekAkciós édességet vásárolnál? Az édesség webáruházunkban olcsó és finom jelly bellyt találsz!

A jelly belly egy olyan édesség, amire csak kevesen tudnak nemet mondani. Kedveled a meglepetésekkel teli és valódi élményt nyújtó édességeket? A jelly belly pontosan ilyen, önmagában egyedülálló cukorka, amit a varázslatos Harry Potter könyveknek köszönhetünk.

Most itt a kiváló alkalom arra, hogy megvásárolj a kedvenc varázsló házadat szimbolizáló finomságokból egy jó nagy adagot, amivel el leszel akár hetekig is! Az akciós édességek között megtalálod a Hugrabug, a Hollóhát, a Griffendél és a Mardekár címereivel díszített dobozokba csomagolt, különböző színekben és ízekben kapható cukorkákat. Az akciós édességek kisebb kiszerelésben, sőt, külön játékkal együtt is kaphatóak, most az eredetinél kedvezőbb áron! Ne maradj le, rendelj online a varázslatos akciós édességekből és töltsd fel velük a kamrát! Nem kóstoltad még a büdös zokni ízű jelly bellyt? Most megteheted, ha beszerzel több csomagnyit is ebből az édességből!