A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

blog

Nőnapi bonbon ajándékok

2017. 02. 28. 12:17:35

Közeleg a nőnap, amikor a férfiak, szeretetük és figyelmességük jeléül, meglephetik kedvesüket, édesanyjukat, kislányukat, hölgy ismerőseiket egy-egy kedves aprósággal.

Közeleg a Valentin nap!

2017. 01. 05. 14:05:58

A mikulás, a karácsony és a szilveszter után hamarosan itt a következő népszerű, téli ünnep, ami nem más, mint a Valentin nap! A szerelmesek ünnepe február közepére esik, amikor a fogcsikorgató hidegben, a fagyos téli napokon mi sem esik jobban, mint egy szeretetteljes ölelés, egy meleg kézszorítás, egy kis szívből jövő jelképes édesség mindenkinek örömteli meglepetés.

A gyerekzsúr fénypontja

2016. 10. 19. 16:23:40
Minden gyermek imádja a zsúrokat. Egy-egy születésnap, gyereknap alkalmából jó ötlet ünnepséget szervezni a kicsiknek, ahol jól érezhetik magukat és féktelenül játszhatnak, barátkozhatnak egymással. Ezeknek a gyerekzsúroknak a fénypontja a játékok mellett az édesség.

Miért vonzzák az embereket a szokatlan ízek?

2016. 09. 09. 10:01:58

Az emberi nyelven több tucat ízlelőbimbó helyezkedik el, melyeken receptorok találhatóak, amik képesek az ízlelésre. Ezt a képességet az emberiség a kezdetek kezdetén fejlesztette ki, és főként a mérgezés elkerülésének érdekében, illetve a potenciális tápláló ételek megtalálásában van fontos szerepe. Alapvetően öt alap ízt érzékelünk: savanyú, édes, keserű, sós, umami.

Bogoly Berti Mindenízű Drazséja megérkezett!

2016. 08. 11. 08:38:17

Gyermeke mindig is arról álmodozott, hogy kedvence, Harry Potter kalandjai a valóságban is megelevenednek? Arra vágyik a kicsi, hogy a könyv lapjairól kilépve élőben is megtapasztalhatja a csodálatos varázsvilág elképesztő dolgait?

Jelly Belly történet II.

2016. 04. 02. 15:54:55
Egy Los Angelesi cukorkakereskedő ötlete alapján, elkezdtek különféle eredeti zselébab ízeket kitalálni. Az ötletek alapján a kitalálója, olyan cukorkagyártókat keresett, akik meg tudták valósítani eredeti íz- ötleteit zselébab formában.

Jelly Belly történet I.

2016. 01. 09. 23:18:03

Jelly Belly, a világ leghíresebb zselébabjának születése

A nagy-nagy zselé „ős” először az 1800-as években jelent meg, de ezt a fajta zselécukrot már több ezer évvel ezelőtt is ismerték. A Török Szultánkenyér, egy citrusfélékből, mézből és rózsavízből készült finomság, mely már a bibliai időkben is mosolyt csalt a gyermekek arcára.
Az ötlet Los Angelesben, Hollywood kapujában született. Igen, Hollywood számtalan híres filmsztár otthona és az eredeti különleges zselébabok szülőhelye is.