A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Bogoly Berti Mindenízű Drazséja megérkezett!

Bogoly Berti Mindenízű Drazséja megérkezett!

Gyermeke mindig is arról álmodozott, hogy kedvence, Harry Potter kalandjai a valóságban is megelevenednek? Arra vágyik a kicsi, hogy a könyv lapjairól kilépve élőben is megtapasztalhatja a csodálatos varázsvilág elképesztő dolgait?

Nem kell tovább álmodoznia Roxfortról és izgalmas lakóiról, mert a varázslat már itt van a levegőben, a Jelly Belly webshop elhozta gyermekének!

Mindig is szerette volna megízlelni a csemete Bogoly Berti egyszerre vicces és izgalmas Mindenízű Drazséját? Már nem csak a Roxfortba robogó vonat büféjében vagy a Mézesfalásban lehet hozzájutni, hiszen akár most azonnal megrendelheti webáruházunkból!

Az egyszerű gyümölcsös ízek valamelyike, vagy földigiliszta, kolbász, esetleg záptojás ízű Jelly Belly akad majd a lurkó kezei közé? Ki tudja, ettől olyan izgalmas az egész, semmi nem az, aminek látszik. Furfangos és utánozhatatlan alak ez a Bogoly Berti!

Lepje meg gyermekét a legmókásabb Jelly Belly-vel, rendeljen webáruházunkból bizalommal!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog