Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Csokoládé

Csokoládéval szeretnéd meglepni kedvesed? Válassz egyet áruházunkból!

Csokoládé a testnek és a léleknek!

csokoládécsokoládét szokás bűnös élvezetnek is titulálni, de a jó minőségű csokoládé és annak fogyasztása pozitív hatással is van a szervezetre.

 A csokoládé elsősorban az agyra hat pozitívan, például endorfint szabadít fel, ami boldogság érzettel jár. Emellett az agy működését is serkenti, frissen tartja és még a vér- és szívrendszerre is jótékonyan hat. Egy kis csokoládé elfogyasztása megnyugtatja az embert, kellemes hangulatba ringatja. 

A kakaóban polifenol és metilxantin van, ezek adják a csokoládé erényeit. Egy kevés ebből az édességből, és a szervezetbe antioxidánsok jutnak, ami gyulladásgátló is, a vér agyba áramlását serkenti, javítja a neuronok működését, a kognitív teljesítményt, a memóriát felturbózza, felveszi a harcot a rák kialakulása ellen. Elképesztő, hogy ez a finomság ennyi mindenre képes, ugye?

csokoládé antioxidáns tartalmának köszönhetően még az öregedést is lassítja, amellett, hogy nagyon finom. Belsőleg és külsőleg is szépít, nem véletlenül kerül bele a csokoládé különböző kozmetikai termékekbe. Tehát, ha egy kis csokoládéval kínálnak, ne mondj rá nemet, mert jól fogod érezni magadat tőle! Bátran fedezd fel kínálatunkat!