Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Táblás csokoládék

Csoki a javából a táblás csokoládé

táblás csokoládéCsoki bolondok, édesség rajongók ide jöjjetek! A táblás csokoládé nektek szól, ha nagy falatokban szeretitek a csokoládét majszolni.

A táblás csokoládé a nagypályásoknak való. Ők azok, akik egy megkezdett táblát már nem biztos, hogy visszacsomagolnak a papírjába. Szolidan törni belőle vagy nemes egyszerűséggel csak harapni? A csokoládé evésnek több módja van, de mindegyiknek egy a célja, a finom édesség élvezete.

A táblás csokoládékból izgalmas a választéka az édesség webshopunknak, mert márkás, nagyon kakaós, hazai és kevésbé ismert is szerepel a kínálatban. Melyik a kedvenced? Nem kell választanod, csak rendelj a töltöttből, a mogyorósból, az alkholosból és a magas kakaó tartalmúból is, hogy mindig legyen kéznél, ha édes harapnivalóra vágysz!

A klasszikusokon kívül a diabetikus vagy a gluténmentes különlegességek is szerepelnek a webshopban. Készíts forrócsokit valódi csokoládé tömbből, ha egy kis változatosságra áhítozol! Mindent megtalálsz az édességek online gyűjtőhelyén, a webshopunkban.