Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Boci

Rendezés:

Boci csokoládé, egy igazi kedvenc

Boci csokoládé, Boci csokiA Boci csokoládé egyike azoknak az édességeknek, amik szerencsésen túlélték az idők viharait. A csomagolás megújult, de az íze ismerős maradt.

A tehén legelőket idéző, fűzöld csomagolású, hajdan boci mintás csokoládé eredetileg Szerencsi tejcsokoládé néven került az édességboltok polcaira. 1927 volt az az év, amikor az édesség iránt rajongó közönség megismerhette a Szerencsi tejcsokoládét. A ma ismert Boci csokoládé pedig az 1950- es években bukkant fel, még az eredeti nevén. A csomagolása a Szerencsihez hasonlóan bocis volt, emiatt is terjedt el a vásárlók körében a boci csoki megnevezés. Az édességet végül 1980-as években hivatalosan is Boci névre keresztelték.

A Boci évtizedek óta megédesíti a hétköznapokat, a csokoládé krémes, tejes, lágy élményét hozza el nekünk. Rengeteg ízvariáció csábít egy édes harapásra a bocis csokoládéból, a mogyoróstól a karamellásig.

Az ország egyik legnépszerűbb finomsága, a Boci csokoládé a mi webshopunknak is a terméke. Több, ismert ízben is megvásárolhatod tőlünk, ha táblás csokoládéból a legfinomabbakat keresed.