Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Zaini

Amatller és Simon Coll, két márka, ugyanaz a pompás minőség

Amatller és Simon CollMi a közös az Amatller és a Simón Coll nevekben? Mindkettő prémium spanyol csokoládé márka, aminek a finomságait legalább egyszer meg kell kóstolni.

A nagybetűs csokoládé nem holmi silány utánzatot jelent. A csalódást okozó csokik olyan édességek, amikben a kakaó szárazanyag-tartalmat nagyítóval kell keresni, az ízük pedig inkább lehervasztja a mosolyt az arcokról, ahelyett, hogy odavarázsolná azt.

Az Amatller és a Simón Coll márkanevek ezzel ellentétben egyet jelentenek az édes élvezettel. Mértéktartás? Az ilyen remekbe szabott finomságoknál nem szabad megtagadni magadtól az ízeket, hiszen csak egyszer élünk, nem igaz?

A spanyol csokoládé legjobbjait kóstolhatod

A Simón Coll és az  Amatller is Barcelonához köthető, mert mindkét édesség névadója ebben a városban alapított csokoládégyárat. A közös helyszín azonban nem akadályozta a csokigyártókat abban, hogy külön-külön világsikerre vigyék a terméküket.

A 18. században Gabriel Amatller kézműves csokoládét kezdett gyártani, Simon Coll csak a 19. században kezdte meg az édességek készítését. Érdekesség, hogy Simon Coll   volt az, aki először készített fehér csokoládét azon a környéken a csoki gyártók közül. Mindkét desszert vintage hangulatú, szépséges csomagolásokban érkezik az édesség üzletek polcaira.

Édes, szemet gyönyörködtető és egyben különleges csokikról van szó, mert a Simón Coll termékei között olyan ritkaságokat is találni, mint a 99%-os étcsokoládé. Az ízkülönlegességek sorát gyarapítja a vaníliás, tengeri sós vagy fahéjas csokitömb is.

Az Amatller és a Simón Coll nevek összefonódtak, amikor a Simón Coll 1972-ben megvásárolta az egyik legrégebbi spanyol csokigyárat. Ma a két márka nívós finomsági egy helyen készülnek.

Az Amatller és a Simón Coll csodás csomagolású táblás finomságait meg tudod rendelni egyenként is, de ha valamilyen stílusos ajándékot keresel, akkor inkább a csokoládé ajándék kosarat ajánljuk a figyelmedbe. Az édesség webshopunkban mindig találsz ínycsiklandó ötleteket születésnapra, karácsonyra, köszönőajándéknak vagy csak úgy.