Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Fini

Rendezés:

Fini gumicukor minden mennyiségben!

fini gumicukorA Fini gumicukor legyen az idei nyarad megédesítője! A színes, zselés finomságot tényleg bárhová magaddal viheted, hiszen bírja az utazást is!

A gumicukor a kedvencek kedvence, mert édes, gyümölcsös és puha. Egy kis falatnyi zselés cukorka, amit bárhol megehetsz. Ha bárhol megeheted, akkor miért ne vinnéd magaddal bárhová, így soha nem kell lemondanod róla!

Ha nyár, akkor gumicukor!

A nyár az utazások ideje, amikor új élmények, izgalmas kalandok, színes események miatt indul útnak a család. Akár vonattal, autóval, akár busszal vagy repülővel közelítitek meg az úti célt, egy kis nassolni való mindig jól jön.

Miért a gumicukor az, amit egy utazásra, nyaralásra mi csak ajánlani tudunk? Először is a gumicukor többféle formában és textúrában is készül, hisze van belőle zselés béka, epres roller és színes bab is. Egyik sem olvad, mint a csokoládé, nem csöpög, mint a jégkrém és nem is törik össze, mint a keksz.

Nem hagy foltot a ruhán, sem az autókárpiton, nem maszatol és nem lehet beletaposni a szőnyegbe. Kis helyet foglal, de akár nyugodtan bele lehet gyűrni a bőröndbe vagy egy zsebbe is  zacskóstól. Egyszóval a gumicukor maga a tökéletes nass egy nyaraláshoz.

A Fini gumicukor a gyerekek kedvence

A felnőttek is odavannak érte, de a gyerekek biztosan imádják ezt a puha és színes édességet. Bármilyen hosszú is legyen az út, egy zacskóval érdemes eltenni belőle. A macit, békát, málnát és egyéb állatot vagy gyümölcsöt formázó cukrokat nemcsak majszolni lehet, hanem játszani is lehet velük.

A gyerekeket leköti a játék, ha várni kell valahol, hosszú az út vagy nincs kéznél más, amivel el lehet vonni a figyelmüket arról, hogy unatkoznak. Elő egy zacskó Fini gumicukorral és máris meg van mentve a helyzet!

A finomságokért nem kell messzire menni, csak vásárolj be a kedvenceidből a webshopunkban. Bármilyen alkalomra fel tudod tölteni az édesség készleteidet. Hagyományos vagy mentes, cukorka vagy csokoládé, töltött vagy töltetlen, ünnepi vagy játékos desszertek minden mennyiségben!