Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Jelly Belly

Rendezés:

Ki találta fel a Jelly Belly-t?

jelly belly cukorA Jelly Belly vagy a Jelly Beans neveket egy igazán különleges édesség birtokolja. A legőrültebb finomság kategóriában biztosan díjnyertes lenne.

Ki hallott már olyat, hogy egy édességnek több íze is van? Ugyanaz a cukorka lehet gyümölcsös vagy rettenet ízű is. A Jelly Belly pontosan ilyen finomság, aminek a kitalálóját örök hála övezi. A Harry Potter könyvek világhódító története nemcsak a nyomtatott lapokon kelt életre, hanem a cukorkagyárban is.

Tévedés azt hinni, hogy a Jelly Belly teljes egészében egy fantáziavilágból érkezett. Ha jobban utána nézünk, akkor látni fogjuk, hogy a színes cukor baboknak megvan a maguk története.

Honnan ered a Jelly Belly jelly beans?

Minden 1898-ban kezdődött. Ez volt az az év, amikor megalapították Amerikában a Jelly Belly cukor gyárat. A gyárban készült cukorkák nagy népszerűségre tettek szert. A Jelly Beans ötlete nem sokkal később született meg. Az első, színes, bab formájú cukorka 1965-ben került az édesség boltok polcaira.

A ma ismert klasszikus Jelly Belly jelly beans azonban csak 1976-ban készült el, méghozzá a  Herman Goelitz Candy Company-val való együttműködésnek köszönhetően. A cukorkákat természetes ízekkel töltötték meg, így született meg az elsők között a citrom, a zöld alma vagy a szőlő ízesítésű, bab formájú cukorka. Az eredeti termék kínálathoz csatlakozott Bogoly Berti Mindenízű Drazséja.

Érdekesség, hogy a nyolcvanas években hatalmon lévő, amerikai elnök, Ronald Reagan is odavolt a színes cukorkákért.

Színes, édes, meglepő édességek

Az édesség webáruházunkban fantasztikus választék várja a finom ízek rajongóit. Dobozos, táblás csokoládék, színes cukrok és alkoholos finomságok egyaránt kaphatóak a boltban. Nem kell mértéktartónak lenned, rendelj, amennyit csak szeretnél, mert a futár kiszállítja neked a kedvenceidet!

Kinek ne lenne szüksége néha egy adag gumicukorra, pár tábla kézműves csokoládéra vagy mentes édességekre? Egy filmezés, egy buli, zsúrok és egyéb események sorakoznak az évben, amiket nem lehet megrendezni nassolni való nélkül. Válassz és rendelj online édességet!