Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Nyalóka

Rendezés:

Nyalóka: csíkos, kakasos, nyelvfestős és pattogós cukorkás!

https://www.edessegek.hu/index.php?route=information/contactA nyalóka egyike a legváltozatosabb édességeknek. Ezt a nyalánkságot a gyerekek kedvelik különösen, de a felnőtteknek sem kell lemondania róla, csak mert nyalókáról van szó. Egyébként is ki tudna ellenállni a szivárvány színekben pompázó, végtelenül édes és ragacsos finomságnak?

nyalóka finom és még dekoratív is, ennek köszönhetően ajándéknak is jó választás, ha édességre gondoltál. Gyerekeknek és idősebbeknek is örömet lehet vele okozni, ha nem valamilyen személyes ajándékot választasz. Az édesség webshopunkban nagyon színes választék ebből a cukorkából. A klasszikus, piros kakas vagy szívecskés cukor mellett a mesés, csavart változatok is elérhetőek, csakúgy, mint a pattogó cukorkás és nyelvet színező nyalókák.

Aki ünnepi édességet szeretne rendelni, annak sem kell csalódnia, válogathat a színes cukorpálcák között és vásárolhat belőlük dísznek, ajándéknak is. A webshopunkban sokféle édesség kedvező áron elérhető, rendelj belőlük anélkül, hogy el kellene indulnod otthonról a boltokba!