A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 
Termékek Menü

Fizetési és szállítási információk

1. Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, bankkártyás fizetésre és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Áruházunk fenntartja a jogot, hogy a 40.000,- Ft feletti rendelések esetében előleget kérjen!

1.1 Bankkártyás fizetési mód

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a Te kártya-, illetve a mögötte álló számla adataidnak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)

• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt üresen kell hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:

• MasterCard (dombornyomott)

• Visa (dombornyomott)

• American Express (dombornyomott)

• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt. Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Te azt nem igényelted, a fizetési folyamat nem változik.

A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és ezt Te igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.

Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyát kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudod végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, akkor 100 Ft kedvezményt adunk vásárlásodból!

1.2 Átutalás

Átutalás választása esetén az alábbi bankszámlaszámra tudsz utalni. A bankszámlaszámot a visszaigazoló e-mailben is elküldjük. Megrendelésedet az átutalás beérkezése után dolgozzuk fel. 

Bankszámlaszámunk: 12026001-01533369-00100007   

1.3 Utánvét

Ebben az esetben a megrendelésed összegét és a szállítási költséget az áru átvételekor fizeted az áru átadásakor.

2. Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS Futárszolgálat igénybe vételével történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Kiszállítási idő: szállítási módtól függően 1-4 munkanap. A futárnál lehetőség van bankkártyás fizetésre is.

A szállítási díjakra utánvét esetében plusz 300,- ft költség rakódik!

2.1 Szállítási díjak

A szállítási díjak Magyarország egész területén egységesek, súlytól függetlenül.

Szállítási díj GLS Futárszolgálat:                 965,- ft

2.1.1 GLS Futárszolgálat

Megrendelésedet a GLS Futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül, munkanapokon 8-17 óra között az általad megadott címre. A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatunk a szállítás napjáról. A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni. A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65), és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban. Szállítási idő 1 munkanap. Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedj mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérd jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írasd alá!

Szállítási díj GLS Futárszolgálat:                 965,- ft

A 15.000 ft összértékű feletti rendelés esetében a kiszállítás Magyarország területén ingyenes!

A 12h-ig leadott rendelésed a legtöbb esetben még aznap feldolgozzuk! 

3. Nemzetközi szállítások díja

Csak  Bankkártyás fizetés lehetséges!

3.1 Nemzetközi szállítási díjak

                  Termék súlya a csomagolással együtt:

 

< 2 kg

< 3 kg

< 5 kg

< 10 kg

< 15 kg

< 20 kg

< 25 kg

< 30 kg

< 40 kg

1.zóna

5 715 Ft

5 970 Ft

6 225 Ft

6 605 Ft

6 985 Ft

7 620 Ft

8 255 Ft

8 890 Ft

10 160 Ft

2.zóna

5 715 Ft

6 095 Ft

6 350 Ft

7 110 Ft

7 875 Ft

8 640 Ft

9 400 Ft

10 035 Ft

11 305 Ft

3.zóna

8 510 Ft

8 890 Ft

9 525 Ft

10 035 Ft

11 305 Ft

12 575 Ft

13 845 Ft

15 115 Ft

16 385 Ft

4.zóna

10 160 Ft

10 795 Ft

11 685 Ft

16 510 Ft

21 590 Ft

24 130 Ft

26 670 Ft

29 210 Ft

31 750 Ft

3.2 Nemzetközi szállítási határidők

Átfutási idők*:

   Zónák Országok (munkanap=mn; az azonos átfutási idők csak az utolsó felsorolásbeli országnál jelöltek)
1. Zóna: Szlovákia (1mn), Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (2mn)
2. Zóna: Lengyelország, Németország (2mn), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária (3mn)
3. Zóna: Dánia, Franciaország, Olaszország (3mn), Nagy-Britannia (4mn), Írország (5mn)
4. Zóna: Litvánia (3mn), Lettország (4mn), Spanyolország (4-6mn), Svédország (4-7mn), Észtország, Görögország, Portugália, Finnország (5-7mn)

* Az átfutási idő listában szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem garantáltak!


 

 

Gyártók
Azonnali elérhetőség
Közösségi oldalak
Vásároljon oldalunkon kényelmesen, mobilról!
Névnapok

Ma 2019. március 20., Klaudia napja van.

Holnap Benedek napja lesz.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz