A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Húsvét

Rendezés:

Jelly Belly: mesés édességek a nyuszitól húsvétra!

Jelly Belly: mesés édességek a nyuszitól húsvétra!Ha a gyerekek szemszögéből nézzük, a húsvéti ünnepek közel sem a kötözött sonkáról, a tojásról vagy a különböző kölnik megkérdőjelezhetően finom illatkavalkádjáról szól. A gyermekek számára a húsvét az édességek ünnepe, és ha szülőként szeretnénk őket meglepni igazán minőségi és sokszorosan ellenőrzött termékekkel, akkor a Jelly Belly édességeinél keresve sem találhatunk jobb terméket a piacon. 

Ha gyermekünknek pompás ízű, minőségű édességeket akarunk vásárolni, akkor érdemes olyan cég termékeit választanunk, mint a kaliforniai székhelyű Jelly Belly, mely már több mint száz esztendeje elégíti ki a világ lakosságának csokoládéfogyasztási igényeit. Cégünk a kevesek egyikeként Magyarországra is elhozta az amerikai ízvilágot, a húsvét közeledtével pedig egyedi, húsvéti nyuszis Jelly Belly csomagokat is kínálunk. A színes, játékos csomagolásban található édességek közül minden gyermek megtalálja a neki valót! 

Szeretne betárazni mesés édességből a húsvéti ünnepekre? Válogasson kedvére a rengeteg húsvéti nyuszis Jelly Belly csomagjaik között!