A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Jelly Belly történet I.

2016. 01. 09. 23:18:03
Jelly Belly történet I.

Jelly Belly, a világ leghíresebb zselébabjának születése

A nagy-nagy zselé „ős” először az 1800-as években jelent meg, de ezt a fajta zselécukrot már több ezer évvel ezelőtt is ismerték. A Török Szultánkenyér, egy citrusfélékből, mézből és rózsavízből készült finomság, mely már a bibliai időkben is mosolyt csalt a gyermekek arcára.
Az ötlet Los Angelesben, Hollywood kapujában született. Igen, Hollywood számtalan híres filmsztár otthona és az eredeti különleges zselébabok szülőhelye is.

A csúcsra emelkedés és egy hosszú, jó ízű utazás eredménye ez a bab. Az emberek, amikor először találkoznak a zselébabocskákkal, az eredeti ízektől elragadtatva mondják: Micsoda ízek! - No, ezt nevezik bombasikernek!!

Ma, a JellyBelly™ a világ elsőszámú, legkülönlegesebb zselécukorkája, mely bab formájával, 50 féle bámulatosan eredeti ízeivel, elvarázsolja azt, aki egyszer megkóstolja! Sikerének titkai: az eredeti, természetes és változatos ízek, apró zselébab formába!
Amikor az 1800-as évek vége felé Amerikában tombolt az olcsó cukorőrület, a cukorgyártók újabb és újabb cukorkákat kezdtek gyártani. A zselécukorkát, amelyet a Szultánkenyér ihletett, bab alakúra formálták és egy puha héjba tették. Az első zselébabokat egy ismeretlen cukorgyártó készítette el először.
.............. folytatjuk a történetet
forrás: http://sweetjellybelly.blogspot.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: blog