Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Diabetikus termékek

Ne mondjon le a nyalánkságokról, helyettesítse diabetikus édességekkel!

Az édességeket mindenki szereti, kicsik és nagyok is odavannak érte, egyszerűen mert változatos és finom. A hagyományos finomságokat azonban nem ehetik azok, akik cukorbetegségben szenvednek. Mégsem kell lemondani az édes élvezetekről!

Édesség webáruházunkban a klasszikus csokoládék, cukorkák és kekszek mellett diabetikus édességeket is árusítunk! Különösen a gyerekek számára jó hír ez, de tudjuk, hogy a felnőttek is szívesen elmajszolnak alkalmanként egy-egy kocka csokoládét vagy cukorkát. Nemcsak arra ügyelünk, hogy a diabetikus édességek cukormentes termékek legyenek, hanem arra is, hogy széles választékot tudjunk kínálni belőlük. Így lesz büntetlen az édesség élvezete, akár diéta ideje alatt is!

A diabetikus édességek fruktózzal vagy édesítőszerrel, illetve eritrittel készülnek, de ugyanolyan finomak, mint a cukorral készült nyalánkságok. Próbálja ki, és kóstolja meg őket! Nézzen körül, és ha kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!