A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Karácsony

A tökéletes Mikulás csomagok titka

A tökéletes Mikulás csomagok titkaKevesebb, mint egy hónap választ el bennünket a gyerekek által leginkább várt ünneptől, a Mikulás napjától! Ezen a napon a hagyomány szerint a Mikulás megjutalmazza a jó gyereket, és megbünteti a rosszakat. Hajdanán a büntetést szénnel jelképezték, manapság már általában virgácsot is kapnak a rakoncátlan gyermekek, a jók Mikulás csomaggal lesznek gazdagabbak. A Mikulás csomagok pedig telis-tele vannak finomságokkal!

Természetesen minden kisgyermek megérdemli a Mikulás csomagot, még ha olykor rakoncátlanok is. És ahány gyermek, annyi ízlés, így érdemes a meglepetést olyan helyről beszerezni, ahol a Mikulás bőséges választékkal várja az érdeklődőket!

Kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ideális Mikulás csomagot, mérettől és tartalomtól függően! Finomságaink között megtalálhatóak különböző csokik, cukorkák és édességek! Azok számára, akik mégsem találják meg számításaikat a csomagok között, különálló Mikulás napi kínálatunk különleges meglepetéseket tartogat! Tegyük közösen felejthetetlenné és édessé a gyermekek napját Mikuláskor!