Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018-05-17 11:56:30
Ha nemsokára ballag már a vén diák: édességek ballagásra

 

Gyermekünk életében fontos fordulópont az általános iskolából való ballagás. Ez az első igazi olyan esemény, ami egy jelentős korszakuk lezárulását jelenti. Érdemes őt ilyenkor valami olyannal meglepni, amit szeret, vagy esetleg amire régóta vágyik. Az édességek ballagásra megállják a helyüket magukban is, esetleg kiegészítésként egy másik ajándék mellé.

2018-04-12 09:17:41
Gyereknapi édességek a kicsik örömére!

A gyereknap az év egyik legcsodásabb és legizgalmasabb napja a gyerekek számára. Ez az a nap a karácsony után, amikor büntetlenül degeszre tömhetik magukat édességgel, minden a játékról, szórakozásról szól és mindehhez még jó idő is van, hogy a szabadtéri programok is teret kaphassanak.

2018-03-08 10:43:14
A bonbonok bármilyen alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak!

Legyen szó bármilyen ünnepi alkalomról, kísérő ajándékként nem maradhatnak el az ízletes csokoládék. Természetes, hogy az emberek az eseményhez illő édességet szeretnék átnyújtani, ezért nem véletlen, hogy ilyen helyzetekben a bonbonok bizonyulnak a legtökéletesebb választásnak.

2018-03-08 10:41:44
Kedveskedjen anyák napján is minőségi édességgel!

Az anyák napja évről évre a legszebb és legmeghittebb családi ünnepnek számít. Az édesanyák és nagymamák mindenki életében rendkívül fontos szerepet töltenek be, ezért a gondoskodásukat szeretnénk valamilyen módon meghálálni. Ez általában apró kedvességekben merül ki anyák napján, például közös programokban, vagy egy szál virágban, de ha Ön igazán nagy örömet szeretne okozni, érdemes felfedeznie édesség webáruházunk kínálatát!

2018-02-02 10:12:55
Édességek húsvétra: Készüljünk együtt az ünnepre!

Ugyan még csak február van, de sokan már ilyenkor azon gondolkodnak, hogy mivel lepjék meg húsvét alkalmából a családot, rokonokat, illetve, a hölgyek is törik a fejüket, hiszen húsvét hétfőjén a locsolóknak is illik valamilyen finomsággal kedveskedniük. Ha már Ön is szeretné felmérni az idei édesség kínálatot, továbbá kíváncsi az újdonságokra, amelyek illenek a húsvét ünnepéhez, fedezze fel édesség webáruházunk kínálatát!

2018-02-02 10:11:16
Mely édességek számítanak tökéletes meglepetésnek nőnapra?

Köztudott, hogy március 8. a hölgyeké, ennek alkalmából a férfiak apró kedvességgel lepik meg a szívüknek kedves lányokat, nőket és asszonyokat. Ilyenkor a cél, hogy olyan meglepetéssel szolgáljanak, ami a női testet és a lelket egyaránt kényezteti, ezért nőnapkor nemcsak a virágok fogynak, hanem az édességek, csokoládék is. A kérdés már csak az, hogy mely édességekkel lehet mosolyt csalni a hölgyek arcára március 8-án?

2017-12-05 09:50:21
Alapozza meg az ünnepi hangulatot ízletes karácsonyi édességekkel!

A karácsony az örömteli pillanatokról szól, ezért természetes, hogy ehhez hozzátartoznak azok a karácsonyi édességek is, amelyek megédesítik az ünnep hangulatát. Ha még nem szerezte be a karácsonyfára a szaloncukrokat vagy ízletes csokoládéval várná vendégeit, tekintse meg édesség webáruházunk karácsonyi kínálatát!

2017-10-05 15:43:39
Sokoldalú ízélmények – A kimért édességekről bővebben

Számos rendezvény alkalmával találkozhatunk vásárokkal is, ahol kimért formában árulják a finomságokat. Mivel a kimért édességek sokoldalúságuknak köszönhetően minden szempontból előnyös választásnak bizonyulnak, gyorsan elfogyhatnak a portékák, és várhatunk a következő eseményig.

2017-09-05 08:37:30
Laktózmentes és gluténmentes termékek: mert az édességet mindenki megérdemli!

Az édességet mindenki szereti, csak kevesen tudnak ellenállni az olyan nyalánkságoknak, mint amilyen a csokoládé, bonbon, cukorka vagy nyalóka. Mindenki odavan valamiért, mindenkinek megvan a kedvence, amivel megjutalmazhatja magát egy nehéz nap után, vagy amit elmajszolhat egy izgalmas film közben. De mi van, ha muszáj lemondani az édességekről, a csokiról, a Jelly Bellyről?

2017-08-11 09:39:25
Esküvői ajándékok: az édesség

A nyár az esküvők igazi szezonja, de bármikorra is tűzi ki az ifjú pár a nagy nap dátumát, egy valami biztosan nem fog változni, úgy illik, hogy minden meghívott meglepje őket nászajándékkal.

Gyártók
Azonnali elérhetőség
Közösségi oldalak
Vásároljon oldalunkon kényelmesen, mobilról!
Névnapok

Ma 2018. május 21., Konstantin napja van.

Holnap Júlia, Rita napja lesz.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz