A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 11. 15. 11:26:42
Állítsa össze a Mikulás csomagot idén saját maga gyermekének!

Mi a gyerekek kedvenc ünnepe a gyermeknap után? A Mikulás ünnepe nem csupán azért várva várt esemény, mert mesebeli és titokzatos, hanem a halomnyi édességet rejtő Mikulás csomag miatt is.

2018. 10. 11. 14:55:12
Készüljön velünk a Halloweenre, és fedezze fel édesség webáruházunk aktuális ajánlatait!

A halloweeni ünnepségek manapság már nemcsak az angolszász országokban bukkannak fel, hanem Európa számos területén, így Magyarországon is. Ilyenkor szerte az országban jelmezes emberek hódolnak a különleges, rémisztő ünnepnek, amihez nemcsak a feltűnő megjelenés tartozik hozzá, hanem az édességek is. Ha Ön halloweeni rendezvényre hivatalos, vagy megvendégelné rokonait, barátait az ünnep alkalmából, fedezze fel édesség webáruházunk aktualitásait!

2018. 09. 12. 14:59:55
A felnőttek édes élvezete: alkoholos csoki!

Az édességek elsősorban a gyerekek számára készültek. Ők azok, akik legszívesebben ebédre is csokit, cukrot, süteményt ennének. Ám a felnőttek is legalább ennyire rajonganak a finomságokért, nem véletlen, hogy alkoholos változatot is készítenek belőle.

2018. 08. 10. 11:58:19
Idézze meg gyermekkorát retro édességekkel!

Nincs olyan felnőtt, aki ne emlékezne vissza szívesen gyermekkora jellemző ízeire, ennek köszönhetően manapság sem tűntek el a boltok polcairól a különböző retro édességek. Nagy a kereslet irántunk, hiszen a felnőttek nemcsak emlékezni szeretnének a felejthetetlen ízekre, hanem újra felidézni és akár a fiatalabb generációval is megkóstoltatni azokat. Ha Ön is szívesen megízlelné újra gyermekkora ízeit vagy gyermekét elkalauzolná a retro édességek világába, fedezze fel kínálatunkat!

2018. 06. 18. 15:18:55
Allergénmentes édességekkel bárki megédesítheti a hétköznapokat!

Azok számára, akik valamilyen ételallergiában szenvednek, igazi kihívást jelent a megfelelő táplálkozás már csak azért is, mert sokszor igencsak kevés termék áll rendelkezésükre ahhoz, hogy mindennemű igényeiket kielégítsék. E téren főként az édességek jelentenek problémát, hiszen rendkívül nehéz olyan üzletet találni, ahol bőséges választék állna rendelkezésre az allergénmentes édességekből. Szerencsére Önnek nem kell tovább kutatnia, ugyanis kínálatunkkal a glutén- és laktózérzékenyekre is gondoltunk!

2018. 05. 17. 11:56:30
Ha nemsokára ballag már a vén diák: édességek ballagásra

 

Gyermekünk életében fontos fordulópont az általános iskolából való ballagás. Ez az első igazi olyan esemény, ami egy jelentős korszakuk lezárulását jelenti. Érdemes őt ilyenkor valami olyannal meglepni, amit szeret, vagy esetleg amire régóta vágyik. Az édességek ballagásra megállják a helyüket magukban is, esetleg kiegészítésként egy másik ajándék mellé.

2018. 04. 12. 09:17:41
Gyereknapi édességek a kicsik örömére!

A gyereknap az év egyik legcsodásabb és legizgalmasabb napja a gyerekek számára. Ez az a nap a karácsony után, amikor büntetlenül degeszre tömhetik magukat édességgel, minden a játékról, szórakozásról szól és mindehhez még jó idő is van, hogy a szabadtéri programok is teret kaphassanak.

2018. 03. 08. 10:43:14
A bonbonok bármilyen alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak!

Legyen szó bármilyen ünnepi alkalomról, kísérő ajándékként nem maradhatnak el az ízletes csokoládék. Természetes, hogy az emberek az eseményhez illő édességet szeretnék átnyújtani, ezért nem véletlen, hogy ilyen helyzetekben a bonbonok bizonyulnak a legtökéletesebb választásnak.

2018. 03. 08. 10:41:44
Kedveskedjen anyák napján is minőségi édességgel!

Az anyák napja évről évre a legszebb és legmeghittebb családi ünnepnek számít. Az édesanyák és nagymamák mindenki életében rendkívül fontos szerepet töltenek be, ezért a gondoskodásukat szeretnénk valamilyen módon meghálálni. Ez általában apró kedvességekben merül ki anyák napján, például közös programokban, vagy egy szál virágban, de ha Ön igazán nagy örömet szeretne okozni, érdemes felfedeznie édesség webáruházunk kínálatát!

2018. 02. 02. 10:12:55
Édességek húsvétra: Készüljünk együtt az ünnepre!

Ugyan még csak február van, de sokan már ilyenkor azon gondolkodnak, hogy mivel lepjék meg húsvét alkalmából a családot, rokonokat, illetve, a hölgyek is törik a fejüket, hiszen húsvét hétfőjén a locsolóknak is illik valamilyen finomsággal kedveskedniük. Ha már Ön is szeretné felmérni az idei édesség kínálatot, továbbá kíváncsi az újdonságokra, amelyek illenek a húsvét ünnepéhez, fedezze fel édesség webáruházunk kínálatát!

Gyártók
Azonnali elérhetőség
Közösségi oldalak
Vásároljon oldalunkon kényelmesen, mobilról!
Névnapok

Ma 2018. november 16., Ödön napja van.

Holnap Gergő, Hortenzia napja lesz.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz