A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 08. 10. 11:58:19
Idézze meg gyermekkorát retro édességekkel!

Nincs olyan felnőtt, aki ne emlékezne vissza szívesen gyermekkora jellemző ízeire, ennek köszönhetően manapság sem tűntek el a boltok polcairól a különböző retro édességek. Nagy a kereslet irántunk, hiszen a felnőttek nemcsak emlékezni szeretnének a felejthetetlen ízekre, hanem újra felidézni és akár a fiatalabb generációval is megkóstoltatni azokat. Ha Ön is szívesen megízlelné újra gyermekkora ízeit vagy gyermekét elkalauzolná a retro édességek világába, fedezze fel kínálatunkat!

2018. 06. 18. 15:18:55
Allergénmentes édességekkel bárki megédesítheti a hétköznapokat!

Azok számára, akik valamilyen ételallergiában szenvednek, igazi kihívást jelent a megfelelő táplálkozás már csak azért is, mert sokszor igencsak kevés termék áll rendelkezésükre ahhoz, hogy mindennemű igényeiket kielégítsék. E téren főként az édességek jelentenek problémát, hiszen rendkívül nehéz olyan üzletet találni, ahol bőséges választék állna rendelkezésre az allergénmentes édességekből. Szerencsére Önnek nem kell tovább kutatnia, ugyanis kínálatunkkal a glutén- és laktózérzékenyekre is gondoltunk!

2018. 05. 17. 11:56:30
Ha nemsokára ballag már a vén diák: édességek ballagásra

 

Gyermekünk életében fontos fordulópont az általános iskolából való ballagás. Ez az első igazi olyan esemény, ami egy jelentős korszakuk lezárulását jelenti. Érdemes őt ilyenkor valami olyannal meglepni, amit szeret, vagy esetleg amire régóta vágyik. Az édességek ballagásra megállják a helyüket magukban is, esetleg kiegészítésként egy másik ajándék mellé.

2018. 04. 12. 09:17:41
Gyereknapi édességek a kicsik örömére!

A gyereknap az év egyik legcsodásabb és legizgalmasabb napja a gyerekek számára. Ez az a nap a karácsony után, amikor büntetlenül degeszre tömhetik magukat édességgel, minden a játékról, szórakozásról szól és mindehhez még jó idő is van, hogy a szabadtéri programok is teret kaphassanak.

2018. 03. 08. 10:43:14
A bonbonok bármilyen alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak!

Legyen szó bármilyen ünnepi alkalomról, kísérő ajándékként nem maradhatnak el az ízletes csokoládék. Természetes, hogy az emberek az eseményhez illő édességet szeretnék átnyújtani, ezért nem véletlen, hogy ilyen helyzetekben a bonbonok bizonyulnak a legtökéletesebb választásnak.

2018. 03. 08. 10:41:44
Kedveskedjen anyák napján is minőségi édességgel!

Az anyák napja évről évre a legszebb és legmeghittebb családi ünnepnek számít. Az édesanyák és nagymamák mindenki életében rendkívül fontos szerepet töltenek be, ezért a gondoskodásukat szeretnénk valamilyen módon meghálálni. Ez általában apró kedvességekben merül ki anyák napján, például közös programokban, vagy egy szál virágban, de ha Ön igazán nagy örömet szeretne okozni, érdemes felfedeznie édesség webáruházunk kínálatát!

2018. 02. 02. 10:12:55
Édességek húsvétra: Készüljünk együtt az ünnepre!

Ugyan még csak február van, de sokan már ilyenkor azon gondolkodnak, hogy mivel lepjék meg húsvét alkalmából a családot, rokonokat, illetve, a hölgyek is törik a fejüket, hiszen húsvét hétfőjén a locsolóknak is illik valamilyen finomsággal kedveskedniük. Ha már Ön is szeretné felmérni az idei édesség kínálatot, továbbá kíváncsi az újdonságokra, amelyek illenek a húsvét ünnepéhez, fedezze fel édesség webáruházunk kínálatát!

2018. 02. 02. 10:11:16
Mely édességek számítanak tökéletes meglepetésnek nőnapra?

Köztudott, hogy március 8. a hölgyeké, ennek alkalmából a férfiak apró kedvességgel lepik meg a szívüknek kedves lányokat, nőket és asszonyokat. Ilyenkor a cél, hogy olyan meglepetéssel szolgáljanak, ami a női testet és a lelket egyaránt kényezteti, ezért nőnapkor nemcsak a virágok fogynak, hanem az édességek, csokoládék is. A kérdés már csak az, hogy mely édességekkel lehet mosolyt csalni a hölgyek arcára március 8-án?

2017. 12. 05. 09:50:21
Alapozza meg az ünnepi hangulatot ízletes karácsonyi édességekkel!

A karácsony az örömteli pillanatokról szól, ezért természetes, hogy ehhez hozzátartoznak azok a karácsonyi édességek is, amelyek megédesítik az ünnep hangulatát. Ha még nem szerezte be a karácsonyfára a szaloncukrokat vagy ízletes csokoládéval várná vendégeit, tekintse meg édesség webáruházunk karácsonyi kínálatát!

2017. 10. 05. 15:43:39
Sokoldalú ízélmények – A kimért édességekről bővebben

Számos rendezvény alkalmával találkozhatunk vásárokkal is, ahol kimért formában árulják a finomságokat. Mivel a kimért édességek sokoldalúságuknak köszönhetően minden szempontból előnyös választásnak bizonyulnak, gyorsan elfogyhatnak a portékák, és várhatunk a következő eseményig.

Gyártók
Azonnali elérhetőség
Közösségi oldalak
Vásároljon oldalunkon kényelmesen, mobilról!
Névnapok

Ma 2018. augusztus 19., Huba napja van.

Holnap István napja lesz.

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz