A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Közeleg a Valentin nap!

Közeleg a Valentin nap!

A mikulás, a karácsony és a szilveszter után hamarosan itt a következő népszerű, téli ünnep, ami nem más, mint a Valentin nap! A szerelmesek ünnepe február közepére esik, amikor a fogcsikorgató hidegben, a fagyos téli napokon mi sem esik jobban, mint egy szeretetteljes ölelés, egy meleg kézszorítás, egy kis szívből jövő jelképes édesség mindenkinek örömteli meglepetés.

A hagyományos Valentin napi ajándék nők számára nem más, mint a jól ismert vörös rózsa, ám a hölgyek gyakran bajban vannak, milyen aprósággal lephetnék meg kedvesüket. A Jelly Belly egy remek, kreatív ajándék alternatívát jelent, mely izgalmas Valentin napi édesség is egyben. Nincs is annál izgalmasabb, amikor a párok együtt bontogatják a cukorkákat és sorra próbálgatják, ízlelgetik a meglepő, bizarr, őrült vagy éppen kellemes ízeket rejtő Jelly Belly cukrokat!

Bátran nézzen körül Jelly Belly webshopunkban, és rendeljen igazán egyedi Valentin napi édességet! Idén lepje meg kedvesét egy rendhagyó ajándékkal!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog